Top Ad unit 728 × 90

7 Parhaat Nettikaupat Kiinasta (Suomalaisille)

Mitkä ovat parhaimmat verkkokaupat Kiinassa suomalaisille? Tämä on kysymys, jonka kuulen paljon, ja tämän asian selvittämiseksi olemme laatineet tämän postin, jossa käsitellään erityisesti kiinalaisia verkkokauppoja, jotka tarjoavat enemmän etuja suomalaisille ostajille.

Suoraan Kiinasta

Muutama vuosi sitten ostaminen Kiinasta oli erittäin monimutkainen prosessi, koska sivustot olivat kaikki englanniksi tai kiinaksi ja voit maksaa vain kansainvälisellä luottokortilla tai pankkisiirrolla, joka ei ole lainkaan turvallinen.

Mutta nyt, kuten sanoin, Euroopan markkinoilla on erikoistuneita myymälöitä, joissa tarjotaan erityisiä maksu- ja rahtikysymyksiä, verkkosivujen kääntäminen suomen kielelle.

Maksujen osalta tänään on mahdollista maksaa PayPalin kautta, joka on yksi maailman suosituimmista mediaista, joka on saatavilla lähes kaikissa Kiinan verkkokaupoissa.

On syytä muistaa, että kun tilaat varastoja Kiinassa, yli 22 euron arvoiset tuotteet joutuvat maksamaan 24 prosentin arvonlisäveron. Alv: n lisäksi yli 150 euroa voi myös tuoda veroja. Tuontiveroon ei kuitenkaan sisälly älypuhelimia.

Alle 22 € -tuotteet ovat verottomia - Alle 22 €: n tuotteet ja pakkaukset ovat verovapaita (tullittomia). Kun tilaat tullittoman tuotteen, sinun ei tarvitse tehdä tulliselvitystä, vaan paketti lähetetään suoraan paikalliseen postitoimistoon.

Voit myös tilata useita verovapaita tuotteita - Voit jakaa ostoksen asettamalla useita verovapaana tuotteita tilauksessasi.

Parhaat nettikaupat Kiinasta

Tässä mielessä olemme valinneet seitsemän parasta kiinalaista verkkokauppaa, jotka toimittavat Suomessa ja korostavat tärkeimmät ominaisuudet, jotka erottavat ne kilpailijoilta.


1. Gearbest 

Parhaat Nettikaupat Kiinasta Suomalaisille

Verkkosivusto: http://gearbest.com/

Gearbest on varmasti vuoden huippu kiinalaisten verkkokauppojen kesken, sillä ne ovat kasvaneet paljon, johtuen alhaisista hinnoista ja hyvistä tarjouksista. Se on erinomainen valinta ostaa kiinalaisia älypuhelimia sekä muita elektronisia tuotteita. Halpa nettikauppa kiina.

* Kaikki hinnat euroissa
* Euroopan Varastosta
* Hyväksyy maksun PayPalin kautta

2. BangGood 

Verkkosivusto Banggood

Verkkosivusto: https://www.banggood.com/

Banggood on toinen myymälä, joka on kasvanut paljon, se on yksi Kiinan vanhimmista ostospaikoista. Se on ollut verkossa vuodesta 2004. Se on hyviä hintoja ja on varmasti yksi suosituimmista kaupoista hetkessä. Suuri mahdollisuus ostaa halpoja kiinalaisia älypuhelimia, LED-lamput, tabletteja ja droneja.

* Kaikki hinnat euroissa
* Euroopan Varastosta
* Hyväksyy maksun PayPalin kautta 


3. Tomtop 

kiina shop Tomtop Euroopan Varastosta

Verkkosivusto: https://www.tomtop.com/

Vaikka Suomessa ei ole vielä tunnettua, Tomtop on Kiinan suurimpia verkkokauppoja. Se myy useita tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kauppa myy kaiken, erityisesti kiinalainen ja elektroninen puhelin.

* Kaikki hinnat euroissa
* Euroopan Varastosta
* Hyväksyy maksun PayPalin kautta


4. Mini In The Box 

Miniinthebox Verkkosivusto Suomeksi

Verkkosivusto Suomeksi: http://www.miniinthebox.com/fi/

Mini In The Box on toinen kiinalaista myymälä, joka on ollut markkinoilla jo pitkään ja jolla on jo riittävästi kokemusta tuotteiden kuljettamisesta Eurooppaan. Ihanteellinen myymälä ostaa mobiililaitteita, erityisesti iPhonelle ja Samsungille. Erikoistunut myös halpoihin kellotteihin ja koruihin.

* Kaikki hinnat euroissa
* Hyväksyy maksun PayPalin kautta
* Kotisivu käännetty kokonaisuudessaan suomeksi



5. Light In The Box

Lightinthebox Verkkosivusto Suomeksi

Verkkosivusto Suomeksi: http://www.lightinthebox.com/fi/

Lightinthebox on yksi kiinalaisista verkkokaupoista, jotka myyvät eniten Suomeen. Voimme sanoa, että se on myös kotimarkkinoiden asiantuntija. Paikan päällä löydät kaiken vaatteista ja kengistä elektroniikkaan, kattokruunuihin ja hanat.

* Kaikki hinnat euroissa
* Hyväksyy maksun PayPalin kautta
* Kotisivu käännetty kokonaisuudessaan suomeksi

Aina vierailla meille!


Tässä artikkelissa on luettelo Kiinan 7 parhaimmasta myymälästä. Erillämme mainitsemme myymälöiden tärkeimmät ominaisuudet esimerkiksi hakumenetelmänä, joka helpottaa hakuasi. Jos aiot ostaa jotain Kiinasta, tee hintatutkimus näissä myymälöissä. Jopa maahantuontimaksuilla tavaroita varten on edelleen syytä ostaa joitakin tuotteita Kiinasta. Toinen ero ostaa Kiinasta on se, että sinulla on tuotteita, joita ei ole Suomessa myytäväksi! Lue julkaisujamme usein, koska päivitämme sivuston aina. Tavoitteenamme on tarjota parempia ostokokemuksia ulkomaille. Nähdään pian!

Lue myös: Vaatteiden Tilaaminen Kiinasta - 10 Suosituimmat Verkkokaupat

7 Parhaat Nettikaupat Kiinasta (Suomalaisille) Reviewed by Clarice Oliveira on 19.04 Rating: 5

Ei kommentteja:

All Rights Reserved by Parhaat Nettikaupat © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Sisällön tarjoaa Blogger.